Schiphol aankomsthal

Veel mensen vinden Schiphol druk en chaotisch en weten dan niet meteen heel goed waar ze heen moeten. Dat kan zorgen voor oponthoud. Via deze pagina kan je meer te weten komen over de Schiphol aankomsthal of beter gezegd hallen. Op die manier wordt het wellicht makkelijker om je weg te vinden op Schiphol.

Aankomst op Schiphol

Wanneer je binnen komt bij Schiphol kom je in de Centrale Hal. Hier vind je de ingangen naar de perrons van de trein, maar ook de weg naar de verschillende Schiphol aankomsthal(len). De Schiphol aankomsthal bestaat uit 4 verschillende aankomsthallen, namelijk:

  • Schiphol aankomsthal 1
  • Schiphol aankomsthal 2
  • Schiphol aankomsthal 3
  • Schiphol aankomsthal 4

In de aankomsthal vind je allemaal verschillende winkeltjes en eetgelegenheden waar je je kan vermaken tijdens het wachten. Iedere aankomsthal heeft zijn eigen gelegenheden.

De plattegrond

Voordat je naar Schiphol toe gaat kan je online met een plattegrond Schiphol bekijken en weet je precies waar je heen moet. Op de plattegrond zie je de locatie van de verschillende aankomsthallen. Zo zie je ook dat wanneer je binnenkomt rechts aankomsthal 1 Schiphol zit, links daarnaast aankomsthal 2 Schiphol, en daar links weer naast aankomsthal 3 Schiphol en daar links weer van aankomsthal 4 Schiphol. Zo kan je eigenlijk niet verdwalen.

De centrale hal

Als je in je hoofd hebt zitten hoe de aankomsthallen precies zitten ben je al een heel eind op weg. In de Centrale hal hangt een heel groot bord. Op dit digitale bord vind je de actuele aankomsttijden van de vluchten die gaan landen. Mocht de vlucht vertraging hebben opgelopen of juist eerder aan de grond komen te staan, dan kan je dat daar ook allemaal op aflezen.

Aankomsthal 1 Schiphol

In de aankomsthal staan hekken waar achter je kan wachten tot de personen die je op komt halen door de schuifdeuren komen. Maar als je nog even de tijd hebt is het soms best lekker even een kopje koffie te drinken of een lekker broodje te eten tijdens te wachten. Bij aankomsthal 1 Schiphol vind je die gelegenheden. Zo vind je bij Aankomsthal 1 Schophol de Hello Goodbye Bar of een AH to Go.

Aankomsthal 2 Schiphol

Ook bij aankomsthal2 Schiphol vind je die gelegenheden om even ergens te gaan zitten. Bij Aankomsthal 2 heb je de Crossroads Bar waar je iets kan eten of drinken. Tussen Aankomsthal 1 Schiphol en Aankomsthal 2 Schiphol vind je ook de La Place Express.

Aankomsthal 3 Schiphol

Dan zijn we aangekomen bij Aankomsthal 3 Schiphol. Onderweg naar de aankomsthal 3 zijn we de Burger King en de Per Tutti tegen gekomen. En dan zit bij aankomsthal 3 Grand cafe Plaza. Hier kan je lekker zitten en dan zie je meteen je geliefden binnen komen.

Aankomsthal 4 Schiphol

Onderweg naar aankomsthal 4 kom je de Espressobar van Segafredo tegen. Daar kan je genieten van de heerlijke aroma’s van Segafredo koffie. En als we het dan hebben over super de luxe koffie dan kan je bij aankomsthal 4 Schiphol heerlijk gaan zitten Bij de Starbucks, waar je lekker kan zitten en genieten tegelijk, terwijl je wacht.