Waarom een goede tas belangrijk is

Onze tassen vertellen een verhaal over wie we zijn en waar we naartoe gaan. Sommige tassen zijn zelfs zo karakteristiek én goed dat we ze ons hele leven gebruiken. Of je nu aankomt op Schiphol na een lange vlucht of gewoon op zoek bent naar een handige manier om je spullen te dragen tijdens een dagje in de stad; er is altijd een tas die bij jou past. En welke wij dan als favoriet zien in onze shop? Tote bags én reistassen op wielen. Die tassen zijn echt de trend van dit moment.

Veelzijdige held onder de tassen

Tote bags zijn wat ons betreft de ware helden onder de tassen. Ze zijn namelijk ontzettend veelzijdig, die tote bags. Het fijne ontwerp zorgt ervoor dat je de tas makkelijk over je schouder werpt en de inhoud is vaak dusdanig groot dat je er veel in kwijt kunt. Dus of je nu een dagje weg gaat met vrienden of even wat boodschappen moet halen bij de supermarkt om de hoek; de tote bag geeft gemak, comfort én genoeg ruimte om dat te doen! Bovendien zijn ze verkrijgbaar in allerlei stijlen. Je hebt tote bags van canvas maar er bestaan ook chique leren exemplaren. Zo is er één geschikt voor iedere gelegenheid.

Reis je vaak? Dan is de tote bag eigenlijk onmisbaar. Je kunt met zo’n mooie tas namelijk al je reisbenodigdheden op één plek bewaren, van je paspoort en reisdocumenten tot een snack voor onderweg. De meeste tote bags hebben ook vakken aan de zijkant waar bijvoorbeeld een flesje water in kan en aan de andere kant een fles zonnebrandcrème voor een dagje strand. Daarbij komt dat tote bags veelal licht van gewicht zijn. Dat maakt het de beste keuze voor iedereen die veel spulletjes kwijt wil kunnen én graag licht wil reizen!

Je bent altijd onderweg

Wij zeggen wel eens gekscherend dat je altijd onderweg bent. En in principe is dat natuurlijk ook zo. Maar wat als je onderweg bent en meer bagage hebt dan alleen je essentials? Dat is waar een reistas op wielen om de hoek komt kijken. Deze handige reistas is namelijk ontworpen om je te helpen bij het dragen van al je spullen terwijl je op reis bent. Of je nu op weg bent naar een exotisch oord of op zakenreis bent, een goede reistas kan écht het verschil maken tussen stress en ontspanning.

Onze tip is daarom om niet te beknibbelen op een reistas, maar er echt in te investeren. Ga voor iets degelijks! Kies een reistas met een stevige constructie en soepele wielen. Je wilt namelijk niet dat de wieltjes blokkeren als je je naar je gate moet haasten over een drukke luchthaven zoals de Schiphol aankomsthal of dat je tas direct een beschadiging heeft als die tegen de deur van de trein botst terwijl je er net op tijd in springt. Ga voor kwaliteit, want dan blijven je bezittingen veilig én georganiseerd. En het fijne aan een reistas van kwaliteit is dat het jarenlang mee zal gaan. Dus dat is jarenlang plezierig reizen!