Schiphol adres

Je kan meerdere redenen hebben om een bezoek te brengen aan Schiphol. Afhankelijk van waar je moet zijn op Schiphol is een adressenlijst met een aantal belangrijke en handige adressen altijd fijn om te hebben. In dit artikel vind je dan ook een aantal adressen op een rijtje.

Wat is het algemene Schiphol adres?

Schiphol kent heel veel adressen. Maar als je het over het algemene adres van Schiphol hebt, dan heb je het over het volgende adres:

Amsterdam Airport Schiphol
Evert van de Beekstraat 202
1118 CP Schiphol

Met de navigatie naar Schiphol

Wanneer je met de auto naar Schiphol gaat en de navigatie wil gebruiken is het handig om een adres te hebben die je meteen naar het midden van Schiphol brengt. Daarvoor moet je een Schiphol adres invoeren. Het Schipholadres dat je dan in kan voeren is Ceintuurbaan Zuid, Schiphol Haarlemmermeer.

Wat is het Schiphol adres van P1?

Wanneer je naar P1 toe wil op Schiphol heb je ook een Schiphol adres nodig. Het adres dat je hiervoor kan invoeren is Ceintuurbaan Zuid Schiphol, Haarlemmermeer. Als je daar aan bent gekomen dan kan je de bewegwijzering volgen. De borden P1 zullen je dan naar de parkeergelegenheid toe brengen.

De Kiss and Ride Schiphol

Als je alleen iemand af wil zetten en gedag wil zeggen kan je gebruik maken van de Kiss and ride Schiphol. Waar kan je de kiss and ride vinden? De Kiss and ride kan je vinden bij de vertrekhallen. Je hebt dan ook de mogelijkheid om daar voor maximaal tien minuten te staan. Je mag alleen het voertuig niet onbeheerd achter laten. Het is dan ook de bedoeling dat je kort en krachtig bij de auto afscheid van elkaar neemt en dan weer weg rijdt.

Het Schiphol adres van de Kiss and ride is Ceintuurbaan Zuid Schiphol, Haarlemmermeer. Vanaf hier volg je de bewegwijzering naar de vertrekhallen. Daar staat door middel van borden waar je gebruik kan maken van de kiss and ride.

Schiphol holiday Valet parking P6

Wanneer je gebruik wil maken van de Holiday Valet parking Schiphol moet je van tevoren reserveren. Voor de mensen die niet weten wat Valet parking inhoud leggen we dat hier even uit. Valet parking is een parkeerservice. In plaats dat je zelf eindeloos moet zoeken naar een parkeerplaats voor je auto kan je bij Valet parking de auto neerzetten, waarna een medewerker, ook wel de Valet genaamd, je auto op een bewaakte parkeerplaats parkeert. Wanneer je terug komt van je reis zal de Valet je auto ook weer voor je ophalen.

Het Schiphol adres van de P6 waar je gebruik kan maken van de Holiday Valet parkeerservice,adres:

Transportstraat, 1118 ZG Schiphol, Haarlemmermeer. Door hier gebruik van te maken kan je vakantie al ontzorgd en ontspannen gaan beginnen en kom je ook weer lekker ontspannen en uitgerust terug thuis, zonder dat je hoeft te stressen over het vinden van je auto.