Schiphol parkeren ophalen

Wanneer je iemand op komt halen op Schiphol is het handig als je niet al te ver bij de aankomsthallen vandaan kan parkeren. Waar kan je dat dan doen? En waar kan je eventueel goedkoop parkeren? In dit artikel zal je hier meer informatie over kunnen vinden.

Voorbereidingen die je kan treffen

Voordat je iemand op gaat halen op Schiphol is het aan te raden om je goed voor te bereiden voordat je naar Schiphol zelf toe gaat. Zo kan je op internet opzoeken waar je het best kan parkeren en wat voor tarieven daar dan bij zouden horen.

Waar kan je parkeren wanneer je iemand op komt halen op Schiphol?

Schiphol heeft veel parkeergelegenheden. Je kan er lang en kort parkeren. Om iemand op te halen maak je gebruik van Schiphol kort parkeren. Als je dichtbij wil parkeren bij de aankomsthal kan je dat het best doen op P1. Kijk van tevoren goed waar je dan moet zijn, want als je eenmaal verkeerd rijdt moet je een flink stuk omrijden, waardoor je het risico kan lopen dat je te laat komt om de mensen op te halen. Als je niet naar de.

Wat zijn de voordelen van het parkeren op Schiphol op P1?

  • P1 is geschikt voor lang en kort parkeren.
  • Je kan tot maximaal 48 uur parkeren en je hoeft er niet voor te reserveren.
  • Als je reserveert mag je er ook langer dan 48 uur parkeren.
  • P1 ligt op een korte loopafstand van de vertrek terminal af.
  • P1 is een voornamelijk overdekte parkeergarage.
  • P1 heeft een permanente videobewaking.
  • Het is een ideale parkeergarage voor iemand ophalen op Schiphol.

Iemand ophalen op Schiphol, waar spreek je dan af?

Iemand ophalen op Schiphol is niet iets dat je dagelijks of wekelijks doet. Daarom is een goede voorbereiding essentieel. Spreek daarom ook van tevoren een handige plaats af waar jullie elkaar gaan ontmoeten. Het is slim als je afspreekt bij de parkeerautomaat bij de parkeerplaats waar je op geparkeerd staat.  In dit geval op P1. Zo kan je elkaar niet mislopen in de drukte van de aankomsthal.

Eten en drinken op Schiphol

Iemand ophalen op Schiphol en de vlucht heeft vertraging. Wat nu dan? Gelukkig Biedt Schiphol genoeg gelegenheid waar je even lekker kan genieten van een lekker hapje of drankje. Op die manier kan je van de nood een heerlijke deugd maken.

Wat zijn de kosten van het parkeren op Schiphol P1?

Iemand ophalen op Schiphol is niet gratis. Je kan bij 1 tot 2 uur van tevoren reserveren, maar dit is niet noodzakelijk. Met of zonder reservering blijven de tarieven hetzelfde. Let er wel op dat als je langer dan 48 uur wil parkeren dat je dan reserveert. Doe je dat niet dan kan je een verhoging krijgen met €100 per dag.

  • Per 10 minuten betaal je €1,10
  • Van 0 tot 24 uur parkeren kost €44
  • Van 24 tot 48 uur parkeren kost €88